Zvijezda Granda se tajno udala: Roditelji očajni, majka u bolnici!

IZVORavaz.ba

Nadica Ademov (21) tajno se udala za klavijaturistu Dalibora Stanojevića (40), koji godinama živi i radi u Beču, piše Kurir!

Zvijezda „Granda“ brak s razvedenim muzičarem, ocem troje dece, krije od javnosti zbog roditelja, koji su žestoko protiv toga.

Novinari su se u to uvjerili kada su razgovarali s pjevačicinim ocem Ðulijanom. On im je rekao da je Nadicina majka zbog toga završila u bolnici u Subotici.

– Evo, sa suprugom se vučem po bolnicama. Ja sam bio sinoć na infuziji, a majci je pozlilo kad je čula. Pritisak joj je skočio. Bojim se da ne dobije infarkt. Taj čovek je Nadicu omađijao. Nije imala dečka. Naivna je ispala. Pa on je stariji od mene! To joj nije trebalo. Ona bi mogla da ima koga god poželi. Nekoliko dana nisam s njom bio u kontaktu, znam samo da se nešto dešava, ali nisam znao tačno šta. Ali jasno mi je sve. Imam i ja svoje ljude koji mi javljaju. Sad se krije, ne znam ni gdje je – razočarano kaže Ðulijano.

Desetak minuta nakon razgovora s Nadicinim ocem, redakciji se javila i pjevačica. Bila je bjesna.

– Nije mi jasno šta koga briga za moj privatan život. Tačno je da sam s tim dečkom, ali za njega se nisam udala. Nas dvoje se zabavljamo već dvije godine. Moji roditelji podržavaju našu vezu. Taj koji vam je to javio želi da mi napakosti. Svog dečka ne želim da pokazujem javno jer neću da nam mediji upropaste vezu. Ne želim da se o tome piše – poručila je Nadica.

Razveden i ima troje djece

Dalibor Stanojević, novopečeni suprug Nadice Ademov, posljednjih 20 godina živi u Beču. Razveo se prije pet godina i ima troje djece. Sarađivao je s mnogim domaćim pjevačima. S Nadicom se upoznao na njenom nastupu prije tri godine.

– Nadica i Dalibor su se upoznali na jednom slavlju u Beču, gde je pjevačica nastupila. On je tada već bio razveden. U početku su sarađivali, a kad se među njima rodila ljubav, počeli su da se zabavljaju. Dalibor je prati na svim nastupima u zemlji i inostranstvu – kazao je Kurirov sagovornik.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se